Archív všech receptů

Kuřecí nudlová polévka

8. September 2012

Udělat si domácí chutnou kuřecí polévku není tak těžké, jak by se mohlo na první pohled zdát. Po hodině vaření budete mít polévku, o kterou se bude prát celá rodina.

  • 1 hodina a 15 minut
  • 4 porce
  • 60 Kč

Zapečené vepřové plátky s bramborem a se šlehačkou

7. September 2012

Vynikající zapečené brambory s vepřovými plátky, šlehačkou a měkkou cibulkou. Zaručený recept proto, aby si pochutnala celá rodina.

  • 1 hodina a 15 minut
  • 4 porce

Falešný tatarák (falešňák)

28. June 2012

Připravte si jednoduchou, avšak velice chuťově vydatnou topinku. Poznejte neobyčejnou kombinaci chutí se slaninou, vejcem a cibulovo-horčicovou směsí.

  • 30 minut
  • 4 porce
  • 50 Kč

Jablečný závin (štrůdl)

26. April 2012

Jablečný štrůdl tak, jak jej všichni známe od svých maminek. Na tomto receptu si rozhodně pochutnáte.

  • 45 minut
  • 5 porcí

Slaný štrůdl

26. April 2012

Příprava slaného štrůdlu se od tradičního českého jablečného závinu moc neliší. Místo jablek však přidáváme šunku, salám a plátkový sýr.

  • 45 minut
  • 5 porcí

Šneci

26. April 2012

Chutný studený předkrm s příchutí pizzy, kterým uděláte radost nejen návštěvě. Šneci se přípravou velice podobají štrůdlu naslano.

  • 40 minut
  • 4 porce

Česnekovo-sýrová pomazánka

22. April 2012

Lahodná česnekovo-sýrová pomazánka, která se hodí na všední den, tak i pro slavnostní příležitosti. Příprava vám nezabere déle než 10 minut.

  • 10 minut
  • 2 porce
  • 40 Kč

Medovník – lahodný a jednoduchý

22. August 2011

Vyzkoušejte po domácku dělaný medovník, který si uděláte dle své chuti. Příprava receptu není složitá, zvládne jej udělat opravdu každý.

  • 2 hodiny
  • 10 porcí
  • 140 Kč

Chleba obalovaný ve vejci

13. August 2011

Chleba obalovaný ve vejci je jednoduchý recept, na kterém si pochutná celá rodina. Příprava je jednoduchá: stačí vám v podstatě chléb a vejce.

  • 15 minut
  • 3 porce
  • 30 Kč
Strana 3 z 3123