
Z vývaru je potřeba při vaření odstranit vysráženou šedou pěnu. Bude krásně čirý a nezašpiní tolik hrnec
Při dělání klasického masového vývaru se na hladině vysráží pěna. Není škodlivá, ale nepůsobí hezky a kazila by vzhled vašeho výsledného pokrmu.
Kuchyně našich maminek a babiček měly svoje kouzlo. Byly plné zajímavých detailů, které jim dodávaly styl. Právě tyto detaily v posledních dvaceti let...
Grilovací sezónu čeká ještě posledních pár týdnů. Pochutnat si na grilovaném jídle mohou i vegani. Přinášíme vám tipy, jak připravit chutné vegansk...
Objevte kouzlo nepečených dezertů. Už se nemusíte potit u trouby. Zvlášť v létě oceníte snadnou přípravu osvěžujících moučníků, které zvládnou i za...
Fotka ve světlém rámečku se zobrazí na webu, posuňte rámeček tak, aby fotka vypadala co nejlépe.
Každý měsíc vyplácíme třem nejlépe hodnoceným kuchařům a kuchařkám bohaté odměny. Budete to na konci měsíce ty?
Takhle už nikdy neztratíte recept, který Vám chutnal, a ty Vaše recepty uvidí statisíce lidí.