Voda Archivy - Strana 19 z 34 - VařímeDobroty.cz

Ingredient: Voda

Slané kefírové palačinky s koprem a sýrem

Slané palačinky v poslední době získaly na oblibě. A není divu. Jemné palačinkové těsto si o slanou variantu přímo říká, nehledě na to, že jde...

Sýrová polenta

Přinášíme vám tip na vegetariánské jídlo, které současně ocení i někteří masožravci. Sýrová polenta je jednoduchá na přípravu a můžete ji použít i jako přílohu...

Kuře v aspiku

Plněný aspik je nejen velmi chutný, ale také krásný na pohled. Správně připravený aspik nabízí velmi příjemnou podívanou hýřící barvami a budící dojem čerstvosti. Do...

Těsta na knedlíky

Dokonalá příprava těsta na knedlíky zahrnuje čisté vaření, jasný recept a umění, které by měla ovládat každá správná hospodyňka. Tyto recepty na knedlíky byste měli...

Jak si připravit sádlo s cibulovými slupkami na různé způsoby

Sádlo, ale také slaninu nebo špek, lze připravovat vařením s různými přísadami. Jednou z nich jsou cibulové slupky, které dodávají masu příjemnou kouřovou krustu. Zde jsou některé...

Kuřecí prsa zapečená se sýrem a slaninou

Kuřecí maso je ideální pro rychlou přípravu rychlého teplého oběda nebo večeře po návratu z práce domů. A na jaký způsob bude kuřecí maso krásně propečené,...

Netradiční limoncello tiramisu

Všichni určitě znáte oblíbený dezert tiramisu. Je plný nadýchaného krému a doslova se rozpouští na jazyku. Jde o tradiční italský dezert, který si oblíbilo mnoho...

Sladké filo rolky

Jsou to rolky, které se doslova rozpouští v ústech a potěší vaše chuťové buňky. Na jejich přípravu nepotřebujete mnoho času a snadno se dají kombinovat...

Třívrstvý krémový dezert s čokoládovým korpusem

Tento skvělý dezert nejen skvěle vypadá, ale také báječně chutná. Skládá se ze tří vrstev – čokoládového korpusu, lahodného krému a rostlinné šlehačky (slazená rostlinná...

Křehké profiterolky

Milujete odpalované těsto a chcete se ho naučit péct i doma? Máme pro vás recept přímo z kuchyně renomovaných cukrářů z Francie, odkud k nám profiterolky také přišly....