Fotka ve světlém rámečku se zobrazí na webu, posuňte rámeček tak, aby fotka vypadala co nejlépe.
Každý měsíc vyplácíme třem nejlépe hodnoceným kuchařům a kuchařkám bohaté odměny. Budete to na konci měsíce ty?
Takhle už nikdy neztratíte recept, který Vám chutnal, a ty Vaše recepty uvidí statisíce lidí.
A co se v\u0161\u00edm t\u00edm \u010desnekem?
\nIngredience:
\nStrou\u017eky \u010desneku oloupejte a prolisujte lisem (p\u0159\u00edpadn\u011b semelte v ml\u00fdnku na maso) do hlubok\u00e9 misky. P\u0159idejte s\u016fl a spole\u010dn\u011b oboj\u00ed d\u016fkladn\u011b ut\u0159ete va\u0159e\u010dkou do homogenn\u00ed pasty.
\nP\u0159ipravte si \u010dist\u00e9 a vysterilizovan\u00e9 zava\u0159ovac\u00ed sklenice i s v\u00ed\u010dky, napl\u0148te je \u010desnekovou pastou se sol\u00ed a\u017e po okraj a trochu ji up\u011bchujte. Sklenice pevn\u011b uzav\u0159ete a uskladn\u011bte do lednice nebo do tmav\u00e9ho a studen\u00e9ho sklepa.
\nNen\u00ed t\u0159eba sklenice zava\u0159ovat, d\u00edky soli se pl\u00edse\u0148 a hniloba \u010desneku vyhne velk\u00fdm obloukem. Pastu m\u016f\u017eete pou\u017e\u00edt t\u0159eba na pomaz\u00e1n\u00ed lango\u0161\u016f, anebo kamkoliv, kam pat\u0159\u00ed \u010desnek. Nezapome\u0148te pak pokrm nesolit.
\n","aggregateRating":{"@type":"AggregateRating","ratingValue":5,"bestRating":5,"worstRating":0,"ratingCount":4}}