Cuketová pomazánka se sýrem a vejci - postup přípravy
Cuketová pomazánka se sýrem podle paní Romany Važanské chutná skvěle jak ze studena, tak i za tepla. Spolu s čerstvým pečivem bude chuťový zážitek nepřekonatelný.
Ingredience
Na másle zpěňte najemno nakrájenou cibulku. Poté k ní přidejte na hrubém struhadle nastrouhanou cuketu.
Směs ochuťte solí, pepřem a také nadrobno nasekaným česnekem. Pomazánku restujte a po chvilce přidejte nastrouhaný sýr.
Nakonec vmíchejte vidličkou rozšlehaná vejce a nechte pomazánku vychladnout. Můžete ji však podávat i teplou, to je jen na vás.
Více autorčiných receptů najdete na jejích FB stránkách Vaříme a pečeme s Romanou.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.