Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Cuketová pomazánka se sýrem a vejci

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Cuketová pomazánka se sýrem a vejci - postup přípravy

Cuketová pomazánka se sýrem podle paní Romany Važanské chutná skvěle jak ze studena, tak i za tepla. Spolu s čerstvým pečivem bude chuťový zážitek nepřekonatelný.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Na másle zpěňte najemno nakrájenou cibulku. Poté k ní přidejte na hrubém struhadle nastrouhanou cuketu.  

2. KROK

Směs ochuťte solí, pepřem a také nadrobno nasekaným česnekem. Pomazánku restujte a po chvilce přidejte nastrouhaný sýr.  

3. KROK

Nakonec vmíchejte vidličkou rozšlehaná vejce a nechte pomazánku vychladnout. Můžete ji však podávat i teplou, to je jen na vás.

4. KROK

Více autorčiných receptů najdete na jejích FB stránkách Vaříme a pečeme s Romanou.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů