Klasický pařížský salát podle ČSN - postup přípravy
Klasický pařížský salát je skvělou pochoutkou k večeři, ale i doplňkem různých slavnostních chlebíčků. Vyzkoušejte jednoduchý recept podle Youtube kanálu Recepty bez brepty.
Ingredience
Pařížský salám a kyselé okurky nakrájejte na tenké proužky a vložte je do mísy. Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte ji společně s hráškem, solí, cukrem, octem, pepřem, worcestrovou omáčkou, hořčicí a majonézou do mísy.
Všechny ingredience důkladně zamíchejte, mísu přikryjte potravinovou fólií a dejte chladit na minimálně 3 hodiny do lednice. Hotový salát můžete dozdobit čerstvou petrželkou a podávat jej s oblíbeným pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty