Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Šťavnatá jablka v těstíčku s vanilkou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 12 minut

Šťavnatá jablka v těstíčku s vanilkou - postup přípravy

Jablka v těstíčku můžete servírovat jako originální předkrm, dezert nebo jako šťavnatou svačinku. Tento lahodný a křupavý pokrm připravíte rychle a jednoduše.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

V míse vyšlehejte vejce s cukrem, kypřícím práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Jakmile se ingredience propojí, do směsi přilijte mléko a vmíchejte prosetou mouku. 

Poznámka: Množství cukru upravte podle toho, jak sladká jsou jablka.

2. KROK

Jablka oloupejte, zbavte je jádřinců a nakrájejte je na kolečka. Poté je obalte v připraveném těstíčku a smažte je na rozpáleném oleji z každé strany 3 minuty. 

Tip: Jablka v těstíčku odkládejte na bílý ubrousek, který z nich po usmažení vysaje přebytečný tuk.

3. KROK

Jablka v těstíčku servírujte jako předkrm, dezert nebo jako originální svačinku. 

Tip: Chcete-li, aby pokrm působil více svěže, můžete k němu podávat šlehačku. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů