Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Slzy anděla s tvarohovým krémem

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 25 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Slzy anděla s tvarohovým krémem - postup přípravy

Připravte si jedinečný dezert, který je vláčný díky krému a nadýchaný díky sněhu, který jej zdobí. Koláč je navíc výživný, protože obsahuje zdravý a chutný tvaroh. Příprava receptu je velmi jednoduchá.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Těsto

Tvarohová směs

Sníh

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Nejprve si připravte těsto. V míse smíchejte cukr, změklé máslo, vanilkový cukr, kypřící prášek do pečiva, žloutky a mouku. Z ingrediencí uhněťte těsto, které rovnoměrně rozprostřete do zapékací mísy vyložené pečicím papírem. 

2. KROK

Nyní si připravte sýrovou směs. Smíchejte cukr s vaječnými žloutky a celými vejci. Poté přidejte pudink v prášku s mlékem a znovu šlehejte. Nakonec přidejte tvaroh a vyšlehanou směs nalijte na těsto v zapékací míse. 

3. KROK

V míse vyšlehejte bílky a za stálého šlehání přidávejte po částech cukr. Vzniklý sníh rozprostřete na těsto s krémem a dezert pečte v předehřáté troubě na 150 °C po dobu 10–15 minut.

Poznámka: Směs šlehejte přibližně 30 vteřin mezi jednotlivými přidáními cukru. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Kulinarne przygody

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů