Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Máslo s medvědím česnekem a kořením

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Máslo s medvědím česnekem a kořením - postup přípravy

Ať už si chcete něčím zajímavým natřít pečivo nebo hledáte inspiraci na doplněk k dezertu pro vaši návštěvu, máslo s medvědím česnekem může být to pravé. Je lahodné, jemné a výživné.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Medvědí česnek omyjte a nasekejte ho na větší kousky, které v míse smíchejte s olejem, solí a pepřem. Směs rozdrťte pomocí tyčového mixéru a přidejte do ní změklé máslo. 

2. KROK

Znovu mixujte, dokud nezískáte jemné máslo s medvědím česnekem, které můžete skladovat zabalené v nádobě bez přístupu vzduchu, v potravinové fólii nebo pečicím papíru, v lednici i několik dní. 

Poznámka: Máslo můžete také zmrazit a pochutnávat si na něm kdykoliv. 

3. KROK

Tip: Máslem můžete naplnit cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí a servírovat ho hostům jako součást dezertu.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: NatuerlichLecker

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů