Máslo s medvědím česnekem a kořením - postup přípravy
Ať už si chcete něčím zajímavým natřít pečivo nebo hledáte inspiraci na doplněk k dezertu pro vaši návštěvu, máslo s medvědím česnekem může být to pravé. Je lahodné, jemné a výživné.
Ingredience
Medvědí česnek omyjte a nasekejte ho na větší kousky, které v míse smíchejte s olejem, solí a pepřem. Směs rozdrťte pomocí tyčového mixéru a přidejte do ní změklé máslo.
Znovu mixujte, dokud nezískáte jemné máslo s medvědím česnekem, které můžete skladovat zabalené v nádobě bez přístupu vzduchu, v potravinové fólii nebo pečicím papíru, v lednici i několik dní.
Poznámka: Máslo můžete také zmrazit a pochutnávat si na něm kdykoliv.
Tip: Máslem můžete naplnit cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí a servírovat ho hostům jako součást dezertu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: NatuerlichLecker