Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlé tiramisu bez vaječného žloutku

4,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 3 minuty

Rychlé tiramisu bez vaječného žloutku - postup přípravy

Rychlé tiramisu je snadný dezert, který připravíte bez použití vaječného žloutku. Výhodou je, že je hotový za pár minut a volný čas tak můžete věnovat blízkým.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Krém

Směs k namáčení

Základ

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mascarpone vyšlehejte se, smetanou a vanilkovým extraktem. V samostatné misce smíchejte instantní kávu s cukrem a horkou vodou. Jakmile se káva rozpustí, namočte do ní 8 cukrářských piškotů, kterými vyložte dno mísy. 

2. KROK

Tip: Do tekutiny k namáčení piškotů můžete přidat také trošku rumu, pokud víte, že dezert nebudou jíst děti.

3. KROK

Piškoty pokryjte polovinou množství krému, který pokryjte zbytkem piškotů. Na ty naneste zbytek krému, který zarovnejte do hladka. 

4. KROK

Rychlé tiramisu vložte na 1 hodinu do lednice a poté dezert posypte kakaovým práškem. 

Poznámka: Dezert servírujte nakrájený na kousky.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Nino’s Home

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů