Banánové lívance bez mouky ze 3 ingrediencí - postup přípravy
Připravte si zdravější alternativu k tradiční pochoutce, oblíbené po celém světě. Banánové lívance bez mouky ocení všichni milovníci zdravých a chutných pokrmů.
Ingredience
Ovesné vločky smíchejte s mlékem, směs přikryjte potravinovou fólií a vložte ji na noc do lednice. Druhý den ji smíchejte s rozmačkanými zralými banány.
Ze vzniklého těsta začněte odebírat množství o velikosti lžíce. To vkládejte na pánev s rozpáleným olejem, kde z něj vytvořte placky.
Banánové lívance bez mouky smažte 1 minutu z každé strany, dozlatova, a poté je servírujte ke snídani nebo svačince.
Tip: Usmažené lívance odkládejte na bílý ubrousek, který z nich vysaje přebytečný tuk.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Cooking Everyday