Čokoládové sušenky bez mouky - postup přípravy
Rychlé čokoládové sušenky bez mouky vás překvapí svou bohatou chutí a jemnou texturou. Výhodou je, že k jejich přípravě budete potřebovat jen 3 ingredience.
Ingredience
Kakaový prášek smíchejte s moučkovým cukrem. Ingredience zamíchejte a přidejte do nich vaječné bílky.
Směs vložte na 1 hodinu do lednice a poté s ní, pomocí lžiček, vytvářejte malé hromádky na plechu, vyloženém pečicím papírem. Těsto následně pečte v předehřáté troubě na 160 °C po dobu 15–18 minut.
Čokoládové sušenky bez mouky nechte volně vychladnout a poté je servírujte ke kávě nebo čaji.
Tip: Sušenky chutnají skvěle také se sklenicí vlažného mléka.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Shaswathi Cooking