Listové kremrole stáčené přes lžíce

Další 0 fotografie
ČAS PŘÍPRAVY
20 minut
ČAS VAŘENÍ
30 minut
NÁROČNOST
Snadná

Listové kremrole stáčené přes lžíce - postup přípravy

Domácí kremrole se mnohým domácím cukrářkám a cukrářům zdají být nedostupné, poněvadž vyžadují použití speciálních cukrářských trubiček. Tento návod vám ale ukáže, jak se bez nich pohodlně obejdete.
1. KROK

Listové těsto vyrovnejte do velkého obdélníku a rozkrájejte ho na proužky o síle kolem 1 cm. Připravte si dvojice lžic či vidliček, položte je na sebe a okolo jejich rukojetí obtočte každý proužek těsta.

2. KROK

Lžíce s těstem vyrovnejte na plech pokrytý pečicím papírem a dejte je péct do trouby rozehřáté na teplotu 180 °C okolo 30 minut, dokud nezezlátnou.

3. KROK

Po dopečení kremrole nechte vychladnout a připravte krém. Do cukrářského žloutkového krému zašlehejte plnotučnou smetanu a výsledným krémem naplňte zdobicí sáček. Každou kremroli naplňte trochou krému a konce namočte do nasekaných mandlí. Kremrole posypejte moučkovým cukrem a podávejte.

4. KROK

Videopostup krok za krokem


Galerie

Další 0 fotografie
Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 3360 hlasů
Nahlásit chybu
133 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt