Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nepečený cheesecake s Nutellou a Salkem

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 265 minut

Nepečený cheesecake s Nutellou a Salkem - postup přípravy

Pokud se někomu z vašich blízkých blíží významný den a nevíte, jak danou osobu potěšit, pak máte jedinečnou možnost ji udělat tento cheesecake. Příprava je snadná, nezabere vám moc času ani energie a suroviny jsou snadno dostupné.

Ingredience pro:
1 porce

Základ

Krém

Poleva

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Cukrářské piškoty dejte do větší mísy a rozmixujte je nadrobno. Poté k nim přidejte změklé máslo a mírně ho s nimi promíchejte. Nakonec dodejte Nutellu a nyní již vše důkladně promačkejte ručně. Získáte poměrně sypkou směs. Nachystejte si formu na dort a těsto do ní zarovnejte s pomocí sklenice.

2. KROK

Poté můžete připravit krém. Do větší mísy dejte smetanový sýr či mascarpone a přilijte do ní kondenzované mléko. Nakonec přidejte Nutellu a vše společně rozmixujte. Takto připravený krém naneste a zarovnejte na těsto.

3. KROK

Nutellu smíchejte s rostlinným olejem a vzniklou polevou polijte dort. Dozdobte ho kousky čokolády a dejte dort na pár hodin do lednice, aby zatuhnul. Poté ho můžete podávat, dobrou chuť!

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů