Nepečený želatinový dezert s hroznovým vínem

ČAS PŘÍPRAVY
200 minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Nepečený želatinový dezert s hroznovým vínem - postup přípravy

Nepečené dezerty miluje mnoho lidí pro jejich smetanovou chuť a také velice jednoduchou přípravu. Ideální je kombinace, kdy pečete oběd v troubě a rovnou i připravíte dezert, jelikož tento konkrétní troubu rozhodně nevyžaduje.
1. KROK

Nachystejte si mixér a nalijte do něj horké plnotučné mléko. Přidejte k němu želatinu a na minutu směs promixujte. Poté do mixéru přilijte smetanu ke šlehání, kondenzované mléko, nápoj v prášku a opět směs mixujte.

2. KROK

Výsledná směs by měla být tekutá. Do formy, ve které budete dezert tvořit, dejte hroznové víno a zalijte ho vzniklou směsí. Dejte formu na tři hodiny do lednice a vyčkejte, než dezert zatuhne. Poté ho můžete podávat, dobrou chuť!

3. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (79%) 325 hlasů
Nahlásit chybu
94 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty