Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rybí pomazánka z uzené makrely

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut

Rybí pomazánka z uzené makrely - postup přípravy

Rybičková pomazánka mívá celou řadu nejrůznějších podob, vždy je ale výborná. Vyzkoušejte chutný a zdravý recept na pomazánku ze sýra, makrely a zeleniny, recept na niž s námi sdílela paní Petra Pospíchalová.

Ingredience pro:
8 porcí
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Jitka Hemelíková
1. KROK

Uzenou makrelu oberte a maso dejte do misky. Přidejte sýr cottage, tavený sýr, trochu hořčice, majolky a vše důkladně promíchejte.

2. KROK

Ředkvičky a papriku očistěte a obojí nakrájejte na drobné kostičky. Pokud chcete, můžete přidat také nadrobno nakrájená vařená vejce nebo kyselou okurku. Vše poté vmíchejte do pomazánky a dochuťte solí, pepřem a citrónovou šťávou.

3. KROK

Hotovou pomazánku podávejte spolu s čerstvým chlebem či opečenou bagetou, ozdobenou snítkou petrželky a oblohou z čerstvé zeleniny.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů