Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Škvarková pomazánka se smaženou cibulí

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 5 minut

Škvarková pomazánka se smaženou cibulí - postup přípravy

Ze škvarek si můžete udělat například skvělou pomazánku, chuť jí dodá hromada česneku a do zlatova osmažená cibule na sádle. Recept nám poskytla paní Jitka Kořánová.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

V mlýnku na maso rozemelte studené škvarky a semelte k nim i česnek, případně ho můžete prolisovat nebo nastrouhat. Nakrájejte cibuli na drobno.

2. KROK

Dejte na pánev rozehřát sádlo a cibuli na něm smažte, dokud nebude hezky do zlatova. Sádlo s cibulí poté, co vychladne, přidejte k rozemletým škvarkům.

3. KROK

Do mísy dále přidejte plnotučnou hořčici. Směs osolte, opepřete a přidejte trochu drceného kmínu, vše dejte podle vaší chuti. Pomazánka je skvělá na čerstvém pečivu. Skladujte ji v lednici.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů