Tvarohové trubičky plněné krémem - postup přípravy
Upečte si tvarohové trubičky a vytvořte doma útulnou atmosféru prostřednictvím jejich úžasné vůně. Jsou plné jemného krému, který potěší všechny mlsné jazýčky.
Těsto
Náplň
Na potření
Na posypání
Změklé máslo vyšlehejte s cukrem. Jakmile začne být směs nadýchaná, vešlehejte do ní vejce a poté zakysanou smetanu. Nakonec přidejte mouku s vanilkovým cukrem, kypřicím práškem do pečiva a solí.
Tip: Abyste předešli vzniku hrudek v těstu, suché ingredience prosejte a mouku přidejte nadvakrát.
Z ingrediencí uhněťte těsto, které vložte do sáčku a na 10 minut do lednice. Mezitím připravte náplň. V samostatné míse vyšlehejte tvaroh s moučkovým cukrem a škrobem. Poté, co se ingredience propojí, přidejte k nim vaječný bílek a vzniklou náplň vložte do cukrářského sáčku.
Těsto rozdělte na 2 části. Z první z nich vyválejte plát o tloušťce 0,4 cm, z kterého vykrojte menší kruhy. Na střed každého kruhu aplikujte pruh náplně, kterou stranami těsta zakryjte. Postup opakujte také u zbytku ingrediencí.
Tvarohové trubičky potřete směsí rozšlehaného vaječného žloutku a mléka a pečte je v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut.
Tip: Upečený dezert nechte vychladnout a servírujte ho posypaný moučkovým cukrem.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: lecker mit Ann
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.