Jarní salát s ředkvičkami - postup přípravy
Jarní salát s ředkvičkami je přesně to, co potřebujete v parný letní den. Jedná se o lehký oběd, který vás zasytí, a ještě k tomu si na něj pochutnáte.
Ingredience
Zelí nakrouhejte na tenké nudličky. Můžete k tomu použít buď speciální mlýnek s nástavcem, anebo jednoduše dostatečně ostrý nůž.
Okurku oloupejte a nakrájejte ji na kostičky, ředkvičky pokrájejte na plátky. Smíchejte je spolu s nakrouhaným zelím.
Salát dle chuti ochuťte solí a pepřem. Přidejte olej, šťávu z citrónu a vše důkladně promíchejte. Ihned podávejte.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.