Domácí Magnum nanuky - postup přípravy
Domácí Magnum nanuky jsou vynikajícím sladkým osvěžením při horkém letním dni. Neutrácejte zbytečně peníze a udělejte si je jednoduše doma.
Náplň
Čokoládová poleva
Ve větší míse vyšlehejte smetanu do krémové konzistence. Za stálého míchání přidejte kondenzované mléko i vanilkovou esenci. Směs důkladně promíchejte a poté ji šlehačem znovu prošlehejte.
Hotovou směs na nanuky nalijte do forem na nanuky. Přes některé druhy forem je možné natáhnout potravinou fólii a zabránit tak vylití směsi. Nanuky ve formě dejte minimálně na osm hodin do mrazáku.
Zalijte čokoládu olejem a nechte ji rozehřát v mikrovlnné troubě. Poté směs vymíchejte dohladka. Čokoládovou polevu nalijte do sklenic a postupně v ní namočte zmražené nanuky vyndané z formy.
Nanuky poté můžete posypat drcenými mandlemi a posléze je znova ponořit do polevy. pak je znovu namočit do náplně. Přebytečnou polevu vždy nechte jemným poklepáním okapat z nanuků. Poté je uchovávejte v mrazáku na talíři s pečicím papírem.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Quiero Cupcakes