Smažená cuketa po korejsku s koprem - postup přípravy
Připravte si smaženou cuketu po korejsku podle snadného receptu. Tuto pochoutku můžete servírovat jako salát s oblíbeným pečivem nebo jako přílohu k masu.
Ingredience
Zálivka
Z cukety odkrojte kraje, které nebudete používat. Cuketu oloupejte a nakrájejte ji na kousky. V míse důkladně smíchejte cuketu s paprikou a moukou a na rozpáleném oleji cuketu smažte ze všech stran 5–8 minut.
Tip: Usmažené kousky odložte na bílý ubrousek, který z nich vysaje přebytečný tuk.
Nyní připravte zálivku. Smíchejte sójovou omáčku s hořčicí, prolisovaným česnekem, solí, grilovacím kořením a nasekaným koprem. Zálivku vmíchejte k cuketám a můžete servírovat.
Tip: Cuketu po korejsku můžete podávat jako salát s oblíbeným pečivem nebo jako přílohu k masu.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Мой Дастархан Вкусно и Быстро