Rychlé jednohubky z toustového chleba - postup přípravy
Připravte si jednoduché a rychlé jednohubky z toustového chleba, které jsou ideální na každou oslavu nebo jako vánoční pohoštění. Jejich příprava je navíc velmi snadná.
Ingredience
Z plátků toustového chleba vykrojte pomocí kulatého vykrajovátka 12 koleček. Na středním plameni si rozehřejte pánev a potřete ji olivovým olejem. Chléb poté opečte z obou stran do zlatova.
Každé kolečko chleba potřete tenkou vrstvou smetanového sýra. Na něj položte list salátu a plátek rajčete. Tavený sýr rozkrojte na polovinu, obě části přeložte na polovinu a položte je na rajče.
Plátek salámu přehněte na polovinu, poté třetinu a uložte ho na sýr. Následně ho přikryjte druhým kolečkem opečeného chleba.
Zelenou olivu napíchněte na párátko a zapíchněte ho do středu jednohubky. Tímto postupem připravte všechny jednohubky. Servírujte je ihned po dokončení.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: DarixLAB