Jogurtová buchta s malinami a drobenkou - postup přípravy
Připravte si nadýchaný dezert podle jednoduchého receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou. Jogurtová buchta je plná ovoce, provoní váš domov a potěší vás svou chutí.
Těsto
Náplň
Drobenka
Mouku smíchejte s moučkovým cukrem, kypřicím práškem do pečiva, vanilkovým extraktem a vejcem.
Tip: Místo extraktu můžete použít 8 g vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jogurt a ingredience důkladně zamíchejte. Vzniklé těsto vlijte do pekáče, vyloženého pečicím papírem a posypte ho malinami a drobenkou.
Drobenku vytvoříte smícháním změklého másla s moučkovým cukrem a moukou. Jogurtovou buchtu následně pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 35 minut a servírujte ji až po vychladnutí.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou

