Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bramborová pizza na plech se salámem

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Bramborová pizza na plech se salámem - postup přípravy

Bramborová pizza na plech má tu výhodu, že ji můžete servírovat k hlavnímu jídlu i si ji brát s sebou na cesty, protože chutná také zastudena. Je snadná na přípravu.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Základ

Na vymazání

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Brambory oloupejte, nastrouhejte nahrubo, vymačkejte z nich maximum šťávy a smíchejte je s vejci. Přidejte olej, sůl, pepř, mletou sladkou papriku s kmínem a tymián. 

2. KROK

Ingredience zamíchejte a směs rozprostřete do zapékací mísy, vymazané trochou másla. Poté obsah mísy posypte nahrubo nastrouhaným čedarem, který pokryjte kolečky salámu. 

3. KROK

Bramborovou pizzu na plech pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15–20 minut. Po upečení pochoutku podávejte nakrájenou na kousky. 

Tip: Pizzu uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě, dokud ji nezkonzumujete.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Efsane Yemek Tarifleri

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů