Těstoviny jsou národní pýchou Itálie, ale připravují se po celém světě. Nyní je nabízí snad úplně v každé evropské restauraci. Existuje tedy nespočet různých recept a postupů,...
Polévky jsou nedílnou součástí jídelníčku většiny z nás. Domácí hřejivé polévky jsou nejlepší, a proto vám přinášíme recept na recept z celého kuřete a celeru....
Proč se těmto lasagním říká „líné“? Protože je jejich příprava mnohem rychlejší než u těch klasických. Ideální recept pro neustále zaneprázdněné hospodyňky. Ve výsledku získáte...
Recept je to vcelku netradiční a jistě vám zabere nějaký čas, ale jako oběd na sobotní nebo nedělní oběd je jednoduše geniální. Najdete v něm...
Bylinková másla jsou lahodným doplňkem grilovaných pokrmů, ale perfektně je využijete i na běžné smažení či třeba do slaného pečiva. Přitom existuje mnoho druhů receptů...
Pečené brambory jsou lahodná záležitost. Ať už je podáváte jako přílohu třeba ke grilovanému masu, anebo si je vychutnáte jen tak samotné, vždy se vám...
Pokud máte doma kuřecí prsa a nevíte, jak je co nejchutněji zpracovat, tyto tipy vám pomohou v rozhodování. Každý si jistě vybere svého favorita. Recepty jsou...