Nejchutnější dezert, který snadno vyrobíte během chvilky - postup přípravy
Jemné dezerty, které se rozplývají na jazyku a připravíte je levně, rychle a snadno jsou mezi hospodyněmi samozřejmě velmi oblíbené. Není se čemu divit, protože nikdo z nás v kuchyni nechce strávit celý den a zaplatit za pochoutku víc, než je nutné. Dnes pro vás máme recept na vynikající dezert, který se skvěle hodí ke kávě a s klidným srdcem ho můžete naservírovat nejen dětem, ale také přátelům, kteří přijdou na návštěvu. Vypadá krásně a chutná jedinečně.
Ingredience
V první řadě si připravte velkou mísu. Do teplého mléka nasypte krupici a nechte ji nabobtnat. Mezitím můžete smíchat tvaroh se zakysanou smetanou, vejcem, cukrem a čokoládovými lupínky.
Poté, co krupice nabobtná, zapracujte ji do připravené směsi. V tuto chvíli máte již dezert k odpolední kávě téměř hotový. Nyní ho již musíte jen upéct a vychutnat si jeho úžasnou chuť.
Nyní přeneste směs na pánev vymazanou máslem a vložte do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečte v troubě po dobu 30 minut. Dezert můžete připravit také na sporáku na mírném ohni po dobu 35 minut. Výsledek bude stejně dobrý. Nakonec nechte dezert vychladnout a poté ho můžete vyndat z pánve nebo pekáče, ve kterém jste jej připravili.
Podávejte samotné nebo s kondenzovaným mlékem. Přejeme dobrou chuť a krásně strávený čas s rodinou a přáteli!