Bramborový salát s uzeným masem - postup přípravy
Obohaťte svou tabuli tímto bramborovým salátem s uzeným masem. Je osvěžující, plný rozmanitých chutí a připravíte ho jednoduše a během pár minut.
Základ
Zdobení
Neoloupané brambory očistěte a vařte je 20 minut. Poté je sceďte a oloupejte. Mezitím smíchejte nakrájené uzené maso s nakrájenými okurkami.
Tip: Místo uzeného masa můžete použít klobásu.
K ingrediencím přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli s uvařenými nakrájenými bramborami, nahrubo nastrouhaným sýrem a hráškem.
V samostatné misce smíchejte zakysanou smetanu s hořčicí a citronovou šťávou. Směs přidejte do mísy se zeleninou a ingredience důkladně zamíchejte.
Tip: Místo smetany můžete použít bílý jogurt.
Bramborový salát s uzeným masem můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený.
Tip: Každou porci můžete ozdobit trochou kopru.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Ještě chutnější!