Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bramborový salát s uzeným masem

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Bramborový salát s uzeným masem - postup přípravy

Obohaťte svou tabuli tímto bramborovým salátem s uzeným masem. Je osvěžující, plný rozmanitých chutí a připravíte ho jednoduše a během pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Základ

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Neoloupané brambory očistěte a vařte je 20 minut. Poté je sceďte a oloupejte. Mezitím smíchejte nakrájené uzené maso s nakrájenými okurkami. 

Tip: Místo uzeného masa můžete použít klobásu.

2. KROK

K ingrediencím přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli s uvařenými nakrájenými bramborami, nahrubo nastrouhaným sýrem a hráškem.  

3. KROK

V samostatné misce smíchejte zakysanou smetanu s hořčicí a citronovou šťávou. Směs přidejte do mísy se zeleninou a ingredience důkladně zamíchejte.

Tip: Místo smetany můžete použít bílý jogurt. 

4. KROK

Bramborový salát s uzeným masem můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. 

Tip: Každou porci můžete ozdobit trochou kopru.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Ještě chutnější!

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů