Chlebíčková pomazánka se šunkou a sýrem - postup přípravy
Hledáte-li rychlý pokrm, kterým byste pohostili svou rodinu a přátele na Silvestra, určitě si připravte tento recept. Postup přípravy je jednoduchý a chlebíčkovou pomazánku budete mít hotovou za pár minut.
Ingredience
Do hrnce vlijte vodu a uvařte v ní vejce – potrvá to 10 minut. Po uvaření nechte vejce vychladnout, oloupejte je a nastrouhejte je nadrobno do mísy.
Do mísy nastrouhejte nadrobno také tvrdý sýr a šunku nakrájejte na malé kostičky. Nakrájenou šunku přidejte do mísy, do které vložte také majonézu a všechny ingredience důkladně zamíchejte.
Na závěr, dle vlastní chuti, chlebíčkovou pomazánku ochuťte solí a pepřem.
Tip: Pomazánku můžete podávat ihned se svým oblíbeným pečivem. Skvěle ale chutná také vychlazená – v takovém případě ji uložte aspoň na 30 minut do lednice.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Obżarciuch