Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Tuňáková pomazánka s cibulí a vejci

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 30 minut

Tuňáková pomazánka s cibulí a vejci - postup přípravy

Z několika ingrediencí snadno připravíte velmi chutnou rybí pomazánku, díky čemuž získáte chutnou svačinu nebo večeři, či dokonce zajímavé pohoštění pro návštěvy. Vynikající je třeba na vece, kterou můžete trochu osmahnout na másle.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Nakrájejte cibuli najemno. Dejte ji do misky, přidejte ocet, sůl a cukr, přilijte vroucí vodu a nechte cibuli asi 10 minut marinovat.

2. KROK

Vejce uvařte natvrdo a pak je nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy. Totéž udělejte se sýrem. Poté přidejte najemno nasekaný kopr a prolisovaný česnek. Z tuňákového konzervy slijte olej a přidejte rybu k ostatním surovinám.

3. KROK

Slijte vodu z cibule a rovněž ji dejte do mísy. Přidejte majonézu a promíchejte. Hotovou pomazánku namažte na krajíce bílého pečiva, například veky, které můžete ještě krátce předtím osmahnout na pánvi na troše másla.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů