Tuňáková pomazánka s cibulí a vejci

ČAS PŘÍPRAVY
30 minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Tuňáková pomazánka s cibulí a vejci - postup přípravy

Z několika ingrediencí snadno připravíte velmi chutnou rybí pomazánku, díky čemuž získáte chutnou svačinu nebo večeři, či dokonce zajímavé pohoštění pro návštěvy. Vynikající je třeba na vece, kterou můžete trochu osmahnout na másle.
1. KROK

Nakrájejte cibuli najemno. Dejte ji do misky, přidejte ocet, sůl a cukr, přilijte vroucí vodu a nechte cibuli asi 10 minut marinovat.

2. KROK

Vejce uvařte natvrdo a pak je nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy. Totéž udělejte se sýrem. Poté přidejte najemno nasekaný kopr a prolisovaný česnek. Z tuňákového konzervy slijte olej a přidejte rybu k ostatním surovinám.

3. KROK

Slijte vodu z cibule a rovněž ji dejte do mísy. Přidejte majonézu a promíchejte. Hotovou pomazánku namažte na krajíce bílého pečiva, například veky, které můžete ještě krátce předtím osmahnout na pánvi na troše másla.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 223 hlasů
Nahlásit chybu
150 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt