Čokoládový chlebíček se sušenkami - postup přípravy
Velmi jednoduše můžete udělat skvěle chutnající čokoládový chlebíček a nechat na něm roztéci celou tabulku čokolády, což ho činí opravdu úžasným.
Ingredience
Dejte do mísy vejce a cukr a vyšlehejte je do pěny. Poté přidejte prosátou mouku s kakaem a kukuřičným škrobem a přilijte olej. Zamíchejte vše do těsta tak, aby zůstalo co nejnadýchanější. Nakonec nakrájejte křehké sušenky na malé kousky a vmíchejte je opatrně do těsta.
Těsto nalijte do chlebíčkové formy vyložené pečicím papírem. Vložte formu do předem vyhřáté trouby na 170 °C a pečte ho 20 minut. Chlebíček vyndejte z formy a zarovnejte jeho strany nožem, aby byly kolmé a jeho velikost byla stejná jako tabulka vaší čokolády. Tabulku poté položte na vrch chlebíčku a vraťte ho na 5 minut do trouby, aby se roztekla.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem