Domácí čokoládová zmrzlina ze 3 ingrediencí - postup přípravy
Připravte si domácí čokoládovou zmrzlinu, kterou můžete podávat samostatně i jako součást jiných dezertů. Výhodou je, že budete potřebovat jen 3 ingredience.
Ingredience
Smetanu šlehejte 5–7 minut do pěny a poté do ní vešlehejte kondenzované mléko s kakaovým práškem.
Poznámka: Pokud zmrzlinu připravujete v pokoji, kde je velmi teplo, vložte mísu a metličku na šlehání, před přípravou zmrzliny, na 20 minut do lednice.
Vzniklým těstem naplňte formu na zmrzlinu a přikryjte ji potravinovou fólií. Zmrzlinu vložte do mrazáku na 4 hodiny a poté ji servírujte.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Nino’s Home