Domácí kuřecí sekaná s čedarem - postup přípravy
Domácí kuřecí sekaná s čedarem, podle snadného receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, je šťavnatá a křehká. Pokrm se hodí ke všednímu i slavnostnímu obědu.
Ingredience
Mleté maso smíchejte s nastrouhaným čedarem, solí, pepřem, sušeným česnekem a sušenou cibulí. Přidejte sušený tymián s vejci a ingredience důkladně zamíchejte.
Do směsi vmíchejte strouhanku, vytvořte z ní obdélníkový tvar a vložte ji do formy na pečení s vodou. Na maso položte kousky másla a domácí kuřecí sekanou pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 80 minut.
Po upečení pokrm servírujte s bramborovou kaší nebo jinou oblíbenou přílohou.
Tip: Každou porci můžete ozdobit několika nakládanými okurkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem