Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí kuřecí sekaná s čedarem

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 80 minut

Domácí kuřecí sekaná s čedarem - postup přípravy

Domácí kuřecí sekaná s čedarem, podle snadného receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, je šťavnatá a křehká. Pokrm se hodí ke všednímu i slavnostnímu obědu.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mleté maso smíchejte s nastrouhaným čedarem, solí, pepřem, sušeným česnekem a sušenou cibulí. Přidejte sušený tymián s vejci a ingredience důkladně zamíchejte. 

2. KROK

Do směsi vmíchejte strouhanku, vytvořte z ní obdélníkový tvar a vložte ji do formy na pečení s vodou. Na maso položte kousky másla a domácí kuřecí sekanou pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 80 minut.

3. KROK

Po upečení pokrm servírujte s bramborovou kaší nebo jinou oblíbenou přílohou. 

Tip: Každou porci můžete ozdobit několika nakládanými okurkami.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů