Domácí ruská zmrzlina hotová za méně než 5 minut - postup přípravy
Ruská zmrzlina je pro mnoho lidí nádhernou vzpomínkou na dětství. Možná jste ani nevěděli, že si ji můžete připravit doma. Její chuť bude ještě lepší, a přitom je to velmi jednoduché, ekonomické a rychlé.
Ingredience
Zmrzlinový dort je skvělým dezertem, který můžete připravit pro svou rodinu. Pro některé to bude příjemná vzpomínka na dětství, pro jiné jen chutný dezert, který se velmi dobře jí a velmi dobře chutná. Přitom na něj potřebujete jen 3 ingredience a pár minut svého času. Podívejme se, co přesně musíte udělat pro přípravu tohoto úžasného dezertu.
Šlehačku nalijte do hluboké mísy a šlehejte při nízké rychlosti mixérem s metlami. Postupně rychlost zvyšujte, dokud nezískáte pevné špičky. Krém by neměl být tekutý, jinak vám mezi oplatkami nebude držet a nebudete ho moci jíst rukama.
Ve dvou fázích vmíchejte kondenzované mléko a míchejte další dvě minuty, aby se všechny ingredience dokonale propojily. Toto je prakticky poslední fáze přípravy, kterou musíte udělat. Nyní váš čekají jen dokončovací práce, pokud budete chtít zmrzlinu konzumovat ve stylu ruské zmrzliny. Pokud ne, můžete směs najít do nádoby a dát zamrazit již teď. Poté ji můžete jíst klasicky lžičkou z misky jako klasickou zmrzlinu. I tímto způsobem bude chutnat skvěle.
Sestavte si zmrzlinový dort. První plát oplatky položte na obdélníkový tác a naneste na něj zmrzlinovou směs. Stěrkou ji rovnoměrně rozetřete a zakryjte druhým plátem oplatky. Takto připravený dejte dort minimálně na dvě hodiny do mrazáku.