Dortový krém z bílé čokolády - postup přípravy
Pochutnejte si na dortovém krému, který je vhodný k plnění i zdobení dezertů. Výhodou receptu je velmi jednoduchá příprava, která vám zabere jen pár minut.
Ingredience
Ve vodní lázni nechte rozpustit čokoládu, nechte ji vychladnout a v samostatné míse vyšlehejte máslo. Po dvou minutách do něj vešlehejte moučkový cukr s mlékem.
Dortový krém můžete použít k plnění a zdobení nejrůznějších dezertů. Chcete-li, můžete do něj vmíchat potravinářské barvivo dle vlastního vkusu.
Poznámka: V mrazáku krém vydrží čerstvý až 3 měsíce. Před použitím ho nechte rozmrznout na pokojovou teplotu a znovu ho prošlehejte.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty Tundes Cakes