Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Dortový krém z bílé čokolády

3,9
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 7 minut
čas vaření Vaření: 2 minuty

Dortový krém z bílé čokolády - postup přípravy

Pochutnejte si na dortovém krému, který je vhodný k plnění i zdobení dezertů. Výhodou receptu je velmi jednoduchá příprava, která vám zabere jen pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Ve vodní lázni nechte rozpustit čokoládu, nechte ji vychladnout a v samostatné míse vyšlehejte máslo. Po dvou minutách do něj vešlehejte moučkový cukr s mlékem. 

2. KROK

Dortový krém můžete použít k plnění a zdobení nejrůznějších dezertů. Chcete-li, můžete do něj vmíchat potravinářské barvivo dle vlastního vkusu. 

3. KROK

Poznámka: V mrazáku krém vydrží čerstvý až 3 měsíce. Před použitím ho nechte rozmrznout na pokojovou teplotu a znovu ho prošlehejte.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Recepty Tundes Cakes

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů