Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Křehké Lotus andělské oči sypané cukrem

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Křehké Lotus andělské oči sypané cukrem - postup přípravy

Upečte netradiční vánoční cukroví, které si zamiluje celá rodina. Křehké Lotus andělské oči sypané cukrem s oblíbenou karamelovou pomazánkou jsou velmi snadné a budete je mít hotové během pár chvil.

Ingredience pro:
65 kusů
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Ve velké míse smíchejte hladkou mouku, kukuřičný škrob, moučkový cukr, změklé máslo, vejce, vanilkový cukr a kypřicí prášek do pečiva. Směs pečlivě promíchejte a vypracujte hladké těsto.

2. KROK

Z těsta vytvarujte malé kuličky, které by měly být menší než vlašské ořechy, a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Mezi kuličkami nechte dostatek místa, protože se během pečení lehce roztečou.

3. KROK

Do každé kuličky udělejte pomocí konce vařečky důlek, který by měl být dostatečně velký, aby se do něj vešla náplň. Poté vložte plech do předehřáté trouby na 175 °C a sušenky pečte přibližně 10 minut.

4. KROK

Sušenky nechte zcela vychladnout a poté je lehce pocukrujte moučkovým cukrem. Lotus Biskoff pomazánku přendejte do cukrářského sáčku, udělejte do něj malou dírku a naplňte připravené sušenky.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: CookBakery

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů