Nepečené pudinkové řezy se smetanou - postup přípravy
V případě, že se vám nechce péct, ale rádi byste si pochutnali na osvěžujícím dezertu, připravte si tento recept. Nepečené pudinkové řezy vytvoříte za chvíli a bez použití trouby.
Náplň
Základ
Dno pekáče vyložte sušenkami, které předtím namočte do mléka, které jste si nalili do mísy. V míse vyšlehejte mléko se smetanou ke šlehání, vanilkovými pudinky, cukrem a vanilkovým cukrem.
Jakmile směs zhoustne, rovnoměrně ji rozprostřete na sušenky v pekáči. Poté nastrouhejte oblíbenou čokoládu nadrobno a posypte jí povrch dezertu.
Poznámka: Před podáváním dejte nepečené pudinkové řezy chladit minimálně na čtyři hodiny do lednice. Poté dezert podávejte nakrájený na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Natašine Slastice