Nugeta s mléčnou čokoládou a arašídy - postup přípravy
Nugeta je pochoutka, která spojuje chuť sladké čokolády a oříšků. Můžete ji servírovat jako pomazánku s oblíbeným pečivem, ale také ji přidat do nejrůznějších dezertů.
Ingredience
V hrnci smíchejte rozlámanou čokoládu s olejem a směs zahřívejte 2–3 minuty, dokud se čokoláda nerozpustí.
Arašídy rozmixujte na kaši, kterou ochuťte solí, vanilkovým extraktem a moučkovým cukrem.
Poznámka: Arašídy bude třeba mixovat víckrát. Mezi jednotlivými etapami, hmotu promíchejte lžičkou.
Ingredience znovu promixujte, vlijte do nich čokoládu a mixování ještě jednou zopakujte.
Tip: Nugetu servírujte s oblíbeným pečivem. Každou porci můžete ozdobit čerstvým ovocem, jako jsou banány nebo maliny.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Var a peč s Martinkou / Cestuj a ochutnávaj