Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá fazolová paštika s česnekem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 4 minuty

Rychlá fazolová paštika s česnekem - postup přípravy

V případě, že chystáte posezení s přáteli a rodinou a nevíte, co jim připravit, vsaďte na chutnou a výživnou fazolovou paštiku s česnekem. Její chuť je originální a výrazná.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Základ

Topinky

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Fazole z konzervy slijte, propláchněte a smíchejte s prolisovaným česnekem, pepřem, citronovou šťávou, olivovým olejem a trochou soli. 

2. KROK

Ingredience rozmixujte a pokračujte s přípravou topinek. Krajíce chleba rozřízněte na poloviny a smažte je na rozpáleném oleji 1–2 minuty, z každé strany. 

3. KROK

Tip: Fazolovou paštiku servírujte s osmaženým chlebem. Každou porci můžete podávat s lístky bazalky.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Panna Lesia

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů