Rychlá fazolová paštika s česnekem - postup přípravy
V případě, že chystáte posezení s přáteli a rodinou a nevíte, co jim připravit, vsaďte na chutnou a výživnou fazolovou paštiku s česnekem. Její chuť je originální a výrazná.
Základ
Topinky
Fazole z konzervy slijte, propláchněte a smíchejte s prolisovaným česnekem, pepřem, citronovou šťávou, olivovým olejem a trochou soli.
Ingredience rozmixujte a pokračujte s přípravou topinek. Krajíce chleba rozřízněte na poloviny a smažte je na rozpáleném oleji 1–2 minuty, z každé strany.
Tip: Fazolovou paštiku servírujte s osmaženým chlebem. Každou porci můžete podávat s lístky bazalky.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Panna Lesia