Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pudink bude měkký a jemný díky jediné netradiční přísadě

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Pudink bude měkký a jemný díky jediné netradiční přísadě - postup přípravy

Pudink je velmi oblíbeným pokrmem snad pro všechny děti a mnoho dospělých. Naučte se, jak ho připravit k dokonalosti. Jedná se o velmi jednoduchý recept, ale získáte úžasné a zcela nové výsledky, které si užije celá vaše rodina. Pudink bude měkký a velmi jemný, když do něj přidáte jednu netradiční surovinu, která by vás možná nikdy nenapadla. Vyzkoušejte tento skvělý recept a nebudete litovat.

Možná se to nezdá, ale na přípravu domácího pudinku potřebujete poměrně hodně ingrediencí. Naštěstí příprava je velmi jednoduchá a výsledek bude lahodný. Dnes se podíváme, jak můžete připravit klasický pudink s vanilkovou příchutí, ale také na jeho kakaovou variantu. Zaručujeme, že bude chutnat mnohem lépe, než na co jste zvyklí a už ho vždy budete připravovat jen tímto způsobem.

Ingredience pro:
6 porcí

Ingredience

Kakaová varianta (navíc k výše uvedenému)

Kuchařka
Kuchařka: Vlastimila Kovaříková
1. KROK

Tvaroh vložte do nádoby u mixéru nebo kuchyňského robotu a mixujte, dokud nezískáte hladkou hmotu. Čím tučnější budete mít tvaroh, tím chutnější získáte pudink. Až bude tvaroh hladký, přidejte do něj vejce, prášek do pečiva, cukr a sůl.

2. KROK

Přidejte pudinkový prášek a znovu vyšlehejte mixérem dohladka. Pokud nechcete používat pudinkový prášek, můžete použít 60-70 gramů kukuřičného škrobu. Po smíchání všech ingrediencí získáte hladkou a homogenní konzistenci.

3. KROK

Takto připravenou směs rozdělte na dvě části. V jedné misce by mělo být o trochu více než ve druhé. Do mísy s menším množstvím pudinku přidejte kakaový prášek a studené mléko. Důkladně promíchejte, abyste získali opět homogenní strukturu.

4. KROK

Tyto dvě poloviny můžete střídavě nalít do formy vyložené alobalem a upečte v troubě na 180 stupňů po dobu 20 minut. Nechte vychladnout a vychutnejte si originální pudink!

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů