Rychlá ředkvičková pomazánka - postup přípravy
Pokud nevíte, co si připravit ke svačině nebo k lehké večeři, pak vyzkoušejte tuto rychlou ředkvičkovou pomazánku, podle YouTube kanálu Vaření s Jančou. Servírujte ji nejlépe s čerstvým pečivem.
Ingredience
Do mísy vložte pomazánkové máslo a přidejte do něj majonézu. Uvařená vejce natvrdo nakrájejte na menší kousky a přidejte je k máslu.
Jarní cibulku a kopr nakrájejte nadrobno a přidejte je do mísy. Ředkvičky velmi pečlivě omyjte, očistěte a nakrájejte je na tenké plátky.
Ředkvičky přidejte do mísy a pomazánku dochuťte solí a pepřem. Poté ji pečlivě promíchejte a nechte ji uležet v lednici alespoň 1 hodinu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou