Pepř Archivy - VařímeDobroty.cz

Ingredient: Pepř

Pečené mleté maso se zelím

Pečené mleté maso se zelím je velmi šťavnaté a chutné. Můžete ho podávat s vařenými bramborami nebo salátem. Velkou výhodou tohoto receptu je, že je...

Žebra na pivu s cibulí

Dnes se podíváme na recept na velmi měkká, šťavnatá, aromatická a kořeněná žebra. Žebra jsou velmi oblíbená zejména mezi muži, takže pokud chcete svému partnerovi...

Tradiční moldavské karbanátky z telecího a vepřového masa

Šťavnaté karbanátky ze směsi telecího a vepřového masa se tradičně podávají s bramborovou kaší a se zelím. Brambory se ostatně přidávají i přímo do těsta,...

Tři skvělé a jednoduché recepty na zelné saláty bez masa

Chcete tak trochu odlehčit svůj jídelníček a potřebujete současně zhubnout pár kilogramů? Pak vsaďte na konzumaci zeleninových salátů. Ty ze zelí kromě jiného doplní i...

Křupavý nakládaný salát z ředkviček a salátových okurek

Udělejte si řádně vitamínové zásoby na zimu a zavařte si ředkvičky spolu se salátovými okurkami! Tento snadný zeleninový salát oceníte kdykoliv v roce. Je nabitý...

Domácí zavařované masové konzervy

Pokud si často a s oblibou dopřáváte vepřové konzervy na svačinu spolu s čerstvým chlebem a hořčicí, určitě vás potěší jejich domácí variace. Ta vyjde...

Cuketová sezóna: 3 neodolatelné recepty z cukety

Jsou recepty, které si vás podmaní na první ochutnání. Cuketové recepty, které vám dnes přinášíme, jsou přesně z této kategorie. Jedná se o dva druhy...

Chutné a rychlé houbové předkrmy

Plánujete slavnostní menu a stále tápete nad tím, jaký předkrm zvolit? Pak se můžete inspirovat jedním z těchto dvou jednoduchých receptů na plněné žampiony mletým...

Zapečená kuřecí prsíčka s žampiony, rajčaty, paprikou a cibulí

Už vás nudí klasické kuřecí řízky? Potom si připravte velmi lahodný pokrm v podobě zapečených kuřecích prsou s hromadou šťavnaté a zdravé zeleniny. Vše je...

Pečené vepřové koleno v omáčce z medu a česneku

Vepřové koleno je česká klasika. Obvykle se nejdřív vaří s bobkovým listem a novám kořením a pak se peče a podává s křenem. My pro...