Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Slaná buchta s cibulí a šunkou

3,2
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Slaná buchta s cibulí a šunkou - postup přípravy

Slaná buchta s cibulí a šunkou je nevšední pokrm, který vás zasytí na dlouhou dobu. Skvěle se doplňující chutě jsou příjemným osvěžením všedního jídelníčku.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Nakrájejte cibuli na tenké proužky a dejte ji do mísy. Bramboru oloupejte a nakrájejte ji na velmi tenké nudličky typu julienne. Dejte je do jiné mísy a zalijte je vodou. Na stejně velké kousky nakrájejte také šunku.  

2. KROK

Vejce rozklepněte do další mísy a dobře je rozmíchejte. Poté je přidejte k cibuli. Brambory sceďte a přidejte je k cibuli a vejci. Ke směsi přidejte také nakrájenou šunku a poté ji osolte a opepřete. 

3. KROK

Směs ochuťte dle vaší chuti sójovou omáčkou a zahustěte ji škrobem a moukou. Těsto důkladně promíchejte, nalijte ho na plech vyložený pečicím papírem a dejte ho péct do trouby předehřáté na 180 °C, dokud buchta nezezlátne. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: 小穎美食

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů