Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Šuhajdy z ledových kaštanů

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 30 minut
čas vaření Vaření: 1 minuta

Šuhajdy z ledových kaštanů - postup přípravy

Z rozpuštěných ledových kaštanů můžete připravit skvělé nepečené cukroví, na něž nám poskytla recept paní Andy z Andy vaří pro zdraví. Nazdobené a servírované v papírových košíčcích bude zpestřením každého vánočního stolu.

Ingredience pro:
1 porce

Na náplň

Na čokoládu

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Do rendlíku dejte veškeré suroviny na náplň. Přiveďte směs k varu a půl až jednu minutu vařte za stálého míchání na kaši. Poté rendlík odstavte ze sporáku.

2. KROK

Připravte si papírové košíčky. Ve vodní lázni rozpusťte ledové kaštany a máslo a dobře promíchejte. Na dno košíčku nalijte trochu čokolády, na ni pak dejte trochu náplně a tu zalijte čokoládou. Vršek ozdobte dle fantazie a nechte ztuhnout v lednici.

3. KROK

Více autorčiných receptů najdete na jejích FB stránkách Andy vaří pro zdraví.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů