Šuhajdy z ledových kaštanů - postup přípravy
Z rozpuštěných ledových kaštanů můžete připravit skvělé nepečené cukroví, na něž nám poskytla recept paní Andy z Andy vaří pro zdraví. Nazdobené a servírované v papírových košíčcích bude zpestřením každého vánočního stolu.
Na náplň
Na čokoládu
Do rendlíku dejte veškeré suroviny na náplň. Přiveďte směs k varu a půl až jednu minutu vařte za stálého míchání na kaši. Poté rendlík odstavte ze sporáku.
Připravte si papírové košíčky. Ve vodní lázni rozpusťte ledové kaštany a máslo a dobře promíchejte. Na dno košíčku nalijte trochu čokolády, na ni pak dejte trochu náplně a tu zalijte čokoládou. Vršek ozdobte dle fantazie a nechte ztuhnout v lednici.
Více autorčiných receptů najdete na jejích FB stránkách Andy vaří pro zdraví.