Nadýchané, krémové a sladké krémy nejen do dortů jsou delikátním potěšením, které se zapíše do paměti každého, kdo tuto dobrotu ochutná. Zjistěte, jak připravit dokonalý krém jednoduše a rychle tak, aby se stal nezapomenutelným.
Cukrářské krémy jsou lehké a mají šťavnatou konzistenci, díky čemuž se stávají dokonalým doplňkem nejrůznějších dortů, cupcaků, cheesecaků, koláčů a mnoha dalších receptů. V období svátečního pečení pak tvoří neodmyslitelnou součást vánočního cukroví, jako jsou trubičky, pařížské rohlíčky atd.
Připravit si můžete krémy z čokolády, karamelu, másla a dalších ingrediencí, které dodají vašemu dezertu šmrnc. Pokud budete postupovat podle níže uvedených receptů, své hosty určitě ohromíte. A nepočítejte s tím, že by vám na talíři po jejich odchodu něco zbylo.
Unikl vám náš vánoční speciál? Odkaz na 1. díl najdete ZDE, 2. díl ZDE a 3. díl ZDE.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert, moučník či cukroví, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.