Představte si, že byste uměli vytvořit dezerty z jahod – od bublanin, přes jahodové poháry, až po zmrzlinu. S těmito recepty to dokážete snadno a rychle.
Dezerty z jahod jsou nejen chutné, osvěžující a lahodné. Některé z nich si navíc mohou dovolit i lidé, kteří drží linii. Jahody totiž přinášejí do každého dezertu přirozenou sladkost a dodávají mu krásnou veselou barvu. Nejen díky tomu mohou být jahodové moučníky vhodné k servírování ve všední den, ale také na oslavách.
Výhodou receptů je rozmanitost postupů přípravy a ingrediencí. Při tvorbě dezertů můžete použít čerstvé, ale také mražené nebo konzervované jahody. Lze z nich vytvořit pyré, vhodné do krémů nebo jako poleva, ale také zmrzlinu, pečené dezerty, želé nebo džemy, které se skvěle hodí jako náplň do taštiček, koláčů nebo rolád.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.