Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Chuťovky s lososem a petrželkou

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Chuťovky s lososem a petrželkou - postup přípravy

Připravte si velmi jednoduchý recept na pomazánku podle Youtube kanálu Vaření s Jančou, která zachutná každému. Chuťovky budete mít hotové do 15 minut a můžete je servírovat nejen na oslavách, ale také ve všední den.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Do mísy se změklým máslem přidejte lžíci plnotučné hořčice, sůl a pepř podle chuti. Všechny ingredience zamíchejte tak, aby se důkladně spojily. 

2. KROK

Nyní vyndejte z konzervy lososa a bagetu nakrájejte na kousky o šířce přibližně 2 cm. Každý kousek bagety potřete máslem s hořčicí a položte na něj kousek lososa. Chuťovku na závěr  ozdobte petrželkou. 

3. KROK

Hotové chuťovky můžete podávat okamžitě, ale skvěle chutnají také mírně vychlazené. 

Poznámka: Chuťovky můžete nabídnout hostům na slavnostech, ale pochutnat si na nich můžete také u televize s rodinou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů