Jahodový máslový krém na dezerty - postup přípravy
Jahodový máslový krém je lahodný, jemný a můžete jím ozdobit nejrůznější druhy dezertů. Krém má osvěžující chuť díky jahodám a připravíte ho jednoduše a rychle.
Ingredience
Změklé máslo vyšlehejte do hladka a následně do něj vešlehejte polovinu množství moučkového cukru. Poté, co se ingredience spojí, vešlehejte do směsi zbytek cukru.
Do směsi přidejte vanilkové aroma a rozmixované jahody. Mixujte, dokud se ingredience nespojí a poté přidejte smetanu. Směs šlehejte na nejvyšší rychlost další 2 minuty.
Tip: Jahodovým máslovým krémem můžete naplnit cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí a ozdobit jím nejrůznější dezerty.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Diana’s Simple Recipes