Šťavnatá jablka v těstíčku s vanilkou - postup přípravy
Jablka v těstíčku můžete servírovat jako originální předkrm, dezert nebo jako šťavnatou svačinku. Tento lahodný a křupavý pokrm připravíte rychle a jednoduše.
Ingredience
V míse vyšlehejte vejce s cukrem, kypřícím práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Jakmile se ingredience propojí, do směsi přilijte mléko a vmíchejte prosetou mouku.
Poznámka: Množství cukru upravte podle toho, jak sladká jsou jablka.
Jablka oloupejte, zbavte je jádřinců a nakrájejte je na kolečka. Poté je obalte v připraveném těstíčku a smažte je na rozpáleném oleji z každé strany 3 minuty.
Tip: Jablka v těstíčku odkládejte na bílý ubrousek, který z nich po usmažení vysaje přebytečný tuk.
Jablka v těstíčku servírujte jako předkrm, dezert nebo jako originální svačinku.
Tip: Chcete-li, aby pokrm působil více svěže, můžete k němu podávat šlehačku.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Абетка рецептів