Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bulguroto s kuřecím masem a žampiony

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 5 minut

Bulguroto s kuřecím masem a žampiony - postup přípravy

Díky tomuto receptu budete mít oběd hotový za 15 minut. Pokud nevěříte, připravte si rychlý a výživný pokrm podle receptu paní Heleny Vítkové Zvonkové.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Bulgur namočte na 1 hodinu do studené vody, ve které nabobtná. Zatím si nachystejte zeleninu.

Poznámka: Zbytečně bulgur nevařte, protože tím přichází o živiny.

2. KROK

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Žampiony opláchněte a nakrájejte je na malé kousky. Nakrájejte také lilek, kuřecí prsa, kapii a tvarůžky. Všechny ingredience vložte do pánve s rozehřátým olejem a smažte je 5 minut. 

3. KROK

Na závěr do směsi přimíchejte omytý baby špenát, česnek a bulgur. 

Tip: Pokud je to nutné, bulguroto dochuťte solí, ale pravděpodobně to nebude potřeba, protože tvarůžky jsou samy o sobě dost slané a dodají pokrmu chuť.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů